Talr.+371 6 707 86 30
 
monthly drug canada
champix
viagra online orders
no prescriptionfarmacy
buy generic robaxin canada
cialis canada online pharmacy
buy femara online
russian drugs
kamagra jelly
viagra shipped from us

Pavārs

cook

Pavāra profesija, kuru piedāvā apgūt Rīgas Ekonomikas un Biznesa skolā izstrādātā „Ēdināšanas pakalpojumu” programma, ir viena no visu laiku aktuālākām profesijām. Darbs ēdināšanas sfērā ir pieprasīts vienmēr un visur.

Mācību laikā Jūs apgūsiet:
– pavāram nepieciešamās teorētiskās zināšanas,
– praktiskās iemaņas un prasmes,
– komercdarbības zināšanas, lai veiksmīgi veidotu savu biznesu ēdināšanas nozarē.

Kvalifikācijas prakse notiek Rīgas un Jūrmalas augstās klases restorānos.

Pēc programmas nobeiguma un eksāmena nokārtošanas tiek izsniegta valsts atzītā Apliecība par 2. līmeņa profesionālās kvalifikācijas “Pavārs” pieškiršanu, kas dod iespēju strādāt arī citās ES valstīs. Pēc mācību beigām ir labas darbā iekārtošanās iespējas.

Apmācības ilgums: 9 mēneši (644 akad. stundas).
Nodarbību grafiks: 3 reizes nedēļā vakaros (plkst. 18:00) vai dienā.
Mācību valoda: latviešu.
Maksa: EUR 79.00 mēnesī.

Apgūstamie mācību priekšmeti:

  • Uztura fizioloģija
  • Sanitārija un higiēna
  • Darba organizācija ēdināšanas uzņēmumā
  • Ēdināšanas uzņēmumu iekārtas un aprīkojums
  • Pārtikas produktu zinības
  • Ēdienu gatavošanas tehnoloģija un ēdienu pasniegšana (pārtikas produktu pirmapstrāde, zupas, augstie un karstie ēdieni, mīklas izstrādajumi, saldie ēdieni, dzērieni utt.)
  • Viesu apkalpošanas pamati
  • Komercdarbības pamati
  • Saimnieciskā uzskaite un kalkulācija
  • Darba drošība un darba aizsardzība
  • Lietišķās saskarsmes psiholoģija